Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Μυκοτοξίνες
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Pathogenic and spoilage microorganisms in cereals and their products - Modern molecular methodologies for their detection and monitoring [Αγγλική]
Ημερομηνία:
09-03-2025
ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Η ασφάλεια και η ποιότητα των σιτηρών αποτελούν κρίσιμους παράγοντες στη διατροφική αλυσίδα, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τις βιομηχανίες που επεξεργάζονται ή διακινούν τα προϊόντα τους. Δεδομένων των ευνοϊκών συνθηκών που προσφέρουν οι καρποί των σιτηρών, παθογόνοι και αλλοιωγόνοι μικροοργανισμοί (βακτήρια, μύκητες, ιοί) μπορούν να αναπτυχθούν κατά τη φάση της καλλιέργειας, της αποθήκευσης ή ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
MYCOTOXINS AND FOODS: RISKS - DETERMINATION METHODS - TREATMENT METHODS - TEACHING APPROACH [Αγγλική]
Ημερομηνία:
29-09-2019 [2019-09-29]
ΑΧΛΑΤΗ, ΘΕΟΝΥΜΦΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει στην ανάγκη για εξέλιξη της διδακτικής των φυσικών επιστήμων και τη κατάλληλη προσαρμογή τους στο σχολικό πλαίσιο. Η παρούσα διπλωματική εργασία προσεγγίζει το θέμα «Μυκοτοξίνες και Τρόφιμα» που σχετίζεται με τη Χημεία και τη Βιολογία καθώς επίσης προσεγγίζει και διδακτικά στοιχεία που σχετίζονται με την διδακτική των ...