Κριτήρια αναζήτησης: Μικροσκοπική παρατήρηση
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μικροσκοπική παρατήρηση Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Verifing the Purity of Honey [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-05-2017 [2017-05-13] Συγγραφέας: Λέντζος, Ιωάννης Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ) Περίληψη (Abstract): Το μέλι αν και είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, σε μεγάλο ποσοστό έχει υποβληθεί σε κάποιο βαθμό φυσικής επεξεργασίας, παραβαίνοντας τις νομοθεσίες και τους κανονισμούς τροφίμων, που αυστηρά απαγορεύει την προσθήκη συστατικών στο μέλι, καθώς και την αφαίρεση οιουδήποτε φυσικού χαρακτηριστικού στοιχείου της σύνθεσης του μελιού. Παρ’ όλα αυτά, η πρακτική της πώλησης νοθευμένων ποσοτήτων μελιού είνα...