Κριτήρια αναζήτησης: Μικροζυθοποιία
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μικροζυθοποιία Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) during the production bottling process of unfiltered and unpasteurized beer microbrewery: Proposals for continuous improvement of the production process. [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-05-2017 [2017-05-13] Συγγραφέας: Κεφαλάς, Κωνσταντίνος Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία στοχεύει στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής του συστήματος Ανάλυσης Επικινδυνότητας των Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (Hazard Analysis and Critical Control Point ‘HACCP’) σε μια μικρoζυθοποιία στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, που παράγει αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα δύο τύπων, I.P.A. & Weiss. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε 1) στην παρουσίαση του συνόλου των ενεργειών που αποσκοπούν σ...