Κριτήρια αναζήτησης: Μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Evaluation and quality control of food microbiological analysis laboratory by participating in inter-laboratory proficiency testing with the six sigma (6σ) methodology [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-09-2020 [2020-09-13] Συγγραφέας: Κολώνη, Ιωάννα Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η ποιότητα των τροφίμων και η διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών αποτελεί μείζον θέμα στην εποχή μας. Ολοένα και πιο αυστηρές προδιαγραφές ορίζονται από τα κράτη, αναδυόμενοι κίνδυνοι αξιολογούνται και αυστηρότεροι έλεγχοι πραγματοποιούνται. Όταν συνδυαστούν αυτά με την παγκοσμιοποίηση και την ελεύθερη κυκλοφορία-διακίνηση των αγαθών, είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αυστηρότερο έλεγχο...