Κριτήρια αναζήτησης: Μελισσοκομία
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μελισσοκομία Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Exploring Beekeepers΄ Perceptions and Attitudes Toward the ISO 22000:2018 Standard [Αγγλική] Ημερομηνία: 14-09-2024 Συγγραφέας: ΧΡΥΣΗ ΦΥΝΤΑΝΙΔΟΥ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Το ISO 22000-2018 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων. Αφορά επιχειρήσεις και οργανισμούς που χειρίζονται τρόφιμα από την παραγωγή μέχρι τη διάθεση των προϊόντων στον καταναλωτή. Η παρούσα διπλωματική εργασία ερευνά τις απόψεις και στάσεις των μελισσοκόμων με σκοπό να δώσει σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τη διάδοση του προτύπου σε αυτόν τον πρωτογενή τ...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Apitourism: Current status, trends and perspectives for future development [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-05-2018 [2018-05-13] Συγγραφέας: Λιούρτα, Αναστασία Σχολή: Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΔΤΕ) Περίληψη (Abstract): Ο τουρισμός διαχρονικά διαδραματίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ελληνική οικονομία. Η παρούσα έρευνα αφορά τη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα και συγκεκριμένα της μελισσοκομίας με τον τουρισμό, μέσω μιας αναδυόμενης μορφής εναλλακτικού τουρισμού του μελισσοτουρισμού (apitourism). Η μορφή αυτή η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τέχνη της μελισσοκομίας και τη ζωή της μέλισσας, εξασφαλίζει...
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Verifing the Purity of Honey [Αγγλική] Ημερομηνία: 13-05-2017 [2017-05-13] Συγγραφέας: Λέντζος, Ιωάννης Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ) Περίληψη (Abstract): Το μέλι αν και είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν, σε μεγάλο ποσοστό έχει υποβληθεί σε κάποιο βαθμό φυσικής επεξεργασίας, παραβαίνοντας τις νομοθεσίες και τους κανονισμούς τροφίμων, που αυστηρά απαγορεύει την προσθήκη συστατικών στο μέλι, καθώς και την αφαίρεση οιουδήποτε φυσικού χαρακτηριστικού στοιχείου της σύνθεσης του μελιού. Παρ’ όλα αυτά, η πρακτική της πώλησης νοθευμένων ποσοτήτων μελιού είνα...