Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Μελέτη HACCP
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Implementation of a Food Safety Management System according to ISO 22000 and HACCP in a Raisin Processing Plant: Evaluation of benefits and barriers [Αγγλική]
Ημερομηνία:
10-2016 [2016-10]
ΜΠΕΚΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα Διπλωματική εργασία ασχολείται με την πρακτική εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005, αλλά και με τη μελέτη συστήματος HACCP σε υφιστάμενη μονάδα επεξεργασίας σταφίδας στο νησί της Ζακύνθου.
Στην περιοχή της Ζακύνθου καλλιεργείται η κορινθιακή σταφίδα, ένα προϊόν με πολλή μεγάλη θρεπτική αξία. Η εξαίρετη ποιότητα του προϊόντος οφείλ...