Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Μέθοδοι Ανάλυσης Τροφίμων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Ποιότητα, Ασφάλεια, Διατροφή
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Modern Methods of Food Analysis to Ensure Authenticity with an Emphasis on Dairy Products [Αγγλική]
Ημερομηνία:
15-6-2024
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΔΟΓΓΟΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία ξεκινά με μια εξερεύνηση παραδοσιακών μεθόδων ανάλυσης τροφίμων, περιγράφοντας ιστορικές προσεγγίσεις και την εξέλιξή τους. Η ενότητα 1.1 εμβαθύνει στις διάφορες παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, ενώ η ενότητα 1.2 επισημαίνει τους περιορισμούς αυτών των μεθόδων για την επαλήθευση της γνησιότητας των προϊόντω...