Κριτήρια αναζήτησης: Μέθοδοι Ανάλυσης Τροφίμων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Ποιότητα, Ασφάλεια, Διατροφή
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Μέθοδοι Ανάλυσης Τροφίμων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Ποιότητα, Ασφάλεια, Διατροφή Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Modern Methods of Food Analysis to Ensure Authenticity with an Emphasis on Dairy Products [Αγγλική] Ημερομηνία: 15-6-2024 Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΔΟΓΓΟΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Χημική και Βιομοριακή Ανάλυση (ΧΒΑ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα εργασία ξεκινά με μια εξερεύνηση παραδοσιακών μεθόδων ανάλυσης τροφίμων, περιγράφοντας ιστορικές προσεγγίσεις και την εξέλιξή τους. Η ενότητα 1.1 εμβαθύνει στις διάφορες παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, ενώ η ενότητα 1.2 επισημαίνει τους περιορισμούς αυτών των μεθόδων για την επαλήθευση της γνησιότητας των προϊόντω...