Κριτήρια αναζήτησης: ΜΠΙΣΚΟΤΟ
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: ΜΠΙΣΚΟΤΟ Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Ημερομηνία: 20-09-2020 [2020-09-20] Συγγραφέας: ΓΚΙΛΑ, ΦΩΤΕΙΝΗ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι μέσα από την παρουσίαση της ανάπτυξης ενός νέου προϊόντος, που στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα μπισκότο χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη (με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό στέβια ), να γίνει κατανοητός ο τρόπος που λειτουργεί ένα τμήμα έρευνας & ανάπτυξης σε μια βιομηχανία τροφίμων, αλλά και να αναδειχθεί η σημαντικότητά του για μια επιχεί...