Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Λειτουργικά Τρόφιμα
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
STUDY OF FLAVOURING IN FOOD.INTERACTION BETWEEN AROMATIC COMPOUNDS AND FOOD INGREDIENTS.AN EDUCATIONAL APPROACH. [Αγγλική]
Ημερομηνία:
19-09-2020 [2020-09-19]
ΚΑΖΑΚΟΥ, ΕΛΕΝΗ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών των Φυσικών Επιστημών (ΚΦΕ)
Περίληψη (Abstract): Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να μελετήσει βιβλιογραφικά, την παρουσία των χημικών και φυσικών αρωματικών ουσιών στα τρόφιμα σαν τμήματα του κόσμου των προσθέτων, μέσα στην «μήτρα» του τροφίμου, όπου οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συστατικών του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εξετάζονται επίσης οι τεχνικές απομόνωσης τους από την χημική βιομηχανία καθώς και η νομοθεσ...