Κριτήρια αναζήτησης: παράγοντες που επηρεάζουν την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και διαχείρισης τροφίμων
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: παράγοντες που επηρεάζουν την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και διαχείρισης τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: The effectiveness of quality and safety management systems in the greek food industry [Αγγλική] Ημερομηνία: 25-09-2021 [2021-09-25] Συγγραφέας: ΚΙΤΟΥ, ΑΝΝΑ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η διατροφή αποτελεί μια σταθερή επιδίωξη του ανθρώπου η οποία τον συνοδεύει σε όλη διάρκεια της ύπαρξης του είδους μας. Oι καταναλωτές της σημερινής κοινωνίας απαιτούν τρόφιμα υψηλής και σταθερής ποιότητας σε ευρεία ποικιλία καθ’ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Η ποιότητα και η ασφάλεια στον τομέα των τροφίμων αποτελεί βασική προϋπόθεση της ικανότητας ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στις διεθνείς ...