Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Ταχεία κατάψυξη, σημείο έναρξης κατάψυξης, σφολιατοειδή προϊόντα, παγοκρύσταλλοι, εξίσωση Plank
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
QUALITY CONTROL OF DOUGH PRODUCTS: ANALYSIS OF THE PARAMETERS FREEZING TIME AND FREEZING TEMPERATURE [Αγγλική]
Ημερομηνία:
25-09-2021 [2021-09-25]
ΒΛOΝΤΑΡΤΖΙΚ, ΕΛΠIΔΑ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία εκπονήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Στόχος της είναι να εξετάσει τον απαιτούμενο χρόνο για την κατάψυξη σφολιατοειδών προϊόντων διαφόρων βαρών και σχημάτων με σκοπό την επίτευξη της απαιτούμενης θερμοκρασίας, σε εταιρεία παραγωγής σφολιατοειδών και συναφών προϊόντ...