Κριτήρια αναζήτησης: Οξοποίηση
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Οξοποίηση Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα: Risk assessment and quality indicators on process of vinegar production [Αγγλική] Ημερομηνία: 23-9-2023 Συγγραφέας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ Σχολή: Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας Τμήμα: Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ) Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία αποτελεί προσπάθεια εκτίμησης των κινδύνων και των δεικτών ποιότητας κατά την διαδικασία οξοποίησης του οίνου και του σταφύλιου. Τα στάδια της παραγωγής είναι τα εξής: η παραλαβή της πρώτης ύλης, η ζύμωση και η οξοποίηση, η αποθήκευση του τελικού προιόντος και η διακίνηση του. Οι κίνδυνοι και οι δείκτες που θα μετρηθούν είναι: οι ζύμες, οι μύκητες, τα φυτοφάρμακα, ωχρ...