Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
Οξοποίηση
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
Τίτλος σε άλλη γλώσσα:
Risk assessment and quality indicators on process of vinegar production [Αγγλική]
Ημερομηνία:
23-9-2023
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ
Σχολή:
Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
Τμήμα:
Διαχείριση και Τεχνολογία Ποιότητας (ΔΙΠ)
Περίληψη (Abstract): Η παρούσα διπλωματική εργασία αποτελεί προσπάθεια εκτίμησης των κινδύνων και των δεικτών ποιότητας κατά την διαδικασία οξοποίησης του οίνου και του σταφύλιου. Τα στάδια της παραγωγής είναι τα εξής: η παραλαβή της πρώτης ύλης, η ζύμωση και η οξοποίηση, η αποθήκευση του τελικού προιόντος και η διακίνηση του. Οι κίνδυνοι και οι δείκτες που θα μετρηθούν είναι: οι ζύμες, οι μύκητες, τα φυτοφάρμακα, ωχρ...