Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 28871-28880 of 32514 (Search time: 0.025 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
14-Sep-2019Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εστιατόρια μαζικής εστίασης και στατιστική ανάλυση δεδομένων εσωτερικών επιθεωρήσεων.Παπαδοπούλου, Αθανασία
14-Sep-2019"Ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε καταστήματα πώλησης γεωργικών εφοδίων"Χαραλαμπίδου, Αλεξάνδρα
14-Sep-2019Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στον τομέα των υπηρεσιών υγείας, με έμφαση στην σπουδαιότητα του Ανθρώπινου ΔυναμικούΠΑΛΛΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ
14-Sep-2019Το πρότυπο ISO 22000 και η αξιολόγηση της εφαρμογής του στον κλάδο των ξενοδοχείωνΜπογδάνης, Αλέξανδρος
14-Sep-2019Μελέτη εφαρμογής ενός Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ΣΔΑΠ) κατά ISO 27001:2013 και ISO 27799:2016 σε Δημόσια Νοσοκομεία. Ευκαιρίες και δυσκολίες στην εφαρμογή του.Μπακάλης, Κωνσταντίνος
21-Sep-2019Εργαλεία και μέθοδοι στατιστικού ελέγχου ποιότητας σε Δημόσιο Φορέα ΥπηρεσιώνΚΟΥΝΑΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14-Sep-2019Αξιολόγηση της Εφαρμογής των Κανόνων της Ορθής Υγιεινής Πρακτικής, της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής και του Συστήματος HACCP στις Βιοτεχνίες Παραγωγής Άρτου, Αρτοσκευασμάτων και Προϊόντων Ζαχαροπλαστικής στην Δυτική Μακεδονία.Καραλίγκας, Ισαάκ
22-Sep-2019Η αξιοποίηση της τέχνης στη διδασκαλία των φυσικών επιστημών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ). Το παράδειγμα της Κβαντικής Ατομικής ΘεωρίαςΔρόλαπας, Ανάργυρος
14-Sep-2019Έλεγχος Λειτουργίας Βιομηχανικών Οργάνων Ελέγχου Θερμοκρασίας με τη Χρήση των Μεθόδων του Πειραματικού ΣχεδιασμούΑλεξιάδης, Νικόλαος
14-Sep-2019Αναθεώρηση της ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (ΗACCP), σύμφωνα με τις απαιτήσεις ISO 22000:2005, κατά την παραγωγή ούζουΠοδαροπούλου, Αποστολία