Please use this identifier to cite or link to this item: https://apothesis.eap.gr/handle/repo/33493
Title: Διαχείριση Ποιότητας στο χώρο των τροφίμων. Μελέτη των μη συμμορφώσεων και των κατασχέσεων στις επιχειρήσεις τροφίμων.
Authors: ΣΚΟΔΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ
Advisor: Ντέλιου, Κλεοπάτρα
Keywords: HACCP;HACCP;ISO 22000;ISO 22000;ΕΦΕΤ;EFET;ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΕΙΣ;NON CONFORMITIES;ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ;SEIZURES
Issue Date: Oct-2016
Abstract: Στην παρούσα μελέτη, αρχικά γίνεται ένας προσδιορισμός των εννοιών του τροφίμου, της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων και του κινδύνου στο χώρο των τροφίμων. Έπεται μια περιγραφή της μεθοδολογίας ελέγχου της ασφάλειας των τροφίμων μέσω του συστήματος HACCP και των συνηθέστερων προτύπων ποιότητας που απαντώνται διεθνώς. Τέλος, παρουσιάζονται η εξέλιξη της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας σχετικά με τον επίσημο έλεγχο των τροφίμων, οι βασικές πτυχές του επίσημου ελέγχου στην Ελλάδα, πριν και μετά την ίδρυση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και γίνεται εφαρμογή μεθόδων στατιστικής ανάλυσης δεδομένων που αφορούν στα αποτελέσματα των μη συμμορφώσεων και των κατασχέσεων τροφίμων, που προέκυψαν από τους ελέγχους του Ε.Φ.Ε.Τ. στις επιχειρήσεις τροφίμων.
Appears in Collections:ΔΙΠ Διπλωματικές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΔΕ_Δήμητρα_Σκόδρα ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΛΙΚΟ.pdfΚυρίως σώμα διπλωματικής2.28 MBUnknownView/Open


This item is protected by original copyright



Items in Apothesis are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.