Please use this identifier to cite or link to this item: https://apothesis.eap.gr/handle/repo/32341
Title: Βελτιστοποίηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων Αρτοποιίας
Authors: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΣΟΦΙΑ
Advisor: Καλλιώρας , Αθανάσιος (Ελληνική Στατιστική Αρχή)
Keywords: Cookie;προϊόντα αρτοποιίας;παράγοντες ποιότητας cookies;βελτιστοποίηση οδηγιών παρασκευής cookies;εκτός σχεδίου ανάλυση;cookie spread
Issue Date: Oct-2016
Abstract: Η παρούσα διπλωματική εργασία ασχολείται με την εφαρμογή προηγμένων εργαλείων και στατιστικών μεθόδων προκειμένου να εντοπιστούν οι παράγοντες που συμβάλλουν στο ‘άπλωμα’ ενός μπισκότου τύπου Κούκι (Cookie). Αρχικά, γίνεται αναφορά στην ιστορία του προϊόντος, στην εταιρεία που το παράγει και περιγράφεται με συντομία το προϊόν και τα βασικά συστατικά του. Στη συνέχεια αναφέρονται τα στατιστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται και οι παράγοντες / επίπεδα που επελέγησαν. Περιγράφεται το πείραμα και η διαδικασία μετρήσεων και δίνονται οι λόγοι που οδήγησαν στην επιλογή των συγκεκριμένων παραγόντων-επιπέδων- σχηματισμό. Τέλος, παρουσιάζεται η Στατιστική Ανάλυση και αναφέρονται τα συμπεράσματα που καταλήγουμε βάση των αποτελεσμάτων της.
Appears in Collections:ΔΙΠ Διπλωματικές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Πτυχιακή εργασία Σοφία Φραγκούλη ΑΜ 81451.pdfΚύριο σώμα διπλωματικής1.46 MBUnknownView/Open


This item is protected by original copyright



Items in Apothesis are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.