Please use this identifier to cite or link to this item: https://apothesis.eap.gr/handle/repo/31006
Title: ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
Authors: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Advisor: ΚΑΠΟΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ
Issue Date: 8-May-2016
Abstract: Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα, οι προδιαγραφές της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και πληροφορίες για την τεχνολογία παρασκευής των τυροκομικών προϊόντων. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται αναφορά στον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων γενικά και των γαλακτοκομικών προϊόντων ειδικότερα. Στο τρίτο κεφάλαιο περιγράφονται οι μέθοδοι προσδιορισμού των σημαντικότερων συστατικών των τυριών. Στο τέταρτο κεφάλαιο περιγράφονται οι μέθοδοι προσδιορισμού των σημαντικότερων συστατικών του γάλακτος. Στο πέμπτο κεφάλαιο αναπτύσσονται τρία σχέδια μαθήματος για την εφαρμογή δύο μεθόδων προσδιορισμού συστατικών των τυριών και μιας μεθόδου προσδιορισμού συστατικού του γάλακτος, στην εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα, διατυπώνονται προτάσεις για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Appears in Collections:ΚΦΕ Διπλωματικές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.pdfΚΥΡΙΩΣ ΣΩΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ3.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in Apothesis are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.