Please use this identifier to cite or link to this item: https://apothesis.eap.gr/handle/repo/17721
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚΟΝΤΟΒΑ-ΚΑΡΥΩΤΗ ΕΛΕΝΗel
dc.date.accessioned2013-12-16T13:21:50Z-
dc.date.available2013-12-16T13:21:50Z-
dc.date.issued2007el
dc.date.submitted2007el
dc.identifier.urihttp://apothesis.eap.gr/handle/repo/17721-
dc.description.abstractel
dc.format.mediumΔοκίμιοel
dc.languageelel
dc.language.isoΕλληνικά-elel
dc.publisherΕλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιοel
dc.titleΠιστοποίηση χώρων διατήρησης τροφίμων και παρασκευής ειδών εστίασης ασθενών και προσωπικού σε νοσοκομεία ως προς τους κανόνες υγιεινής και χειρισμού τροφίμωνel
dc.typeΔιπλωματική εργασίαel
dc.language.iso2Αγγλικά-enel
dc.date.accepted2007el
dc.audienceΔιοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Σ.Υ. (ΔΥΥ)el
Appears in Collections:ΔΥΥ Διπλωματικές Εργασίες



Items in Apothesis are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.